Smidig packning för cykelturen

Avkalle

Smidig packning för cykelturen

Många som cyklar gör det för att få motion eller för att ta sig från ett ställe till ett annat. Oavsett av vilken anledning du cyklar behöver du antagligen ha med dig ett par saker på färden. Därför kändes det passande att vi i det här inlägget ger dig tips för en smidig packning som du kan ha med dig på cykeln.

För mindre packning

Om du inte behöver ha med dig särskilt mycket är en tygpåse ett smidigt sätt att packa saker. Det finns många olika tygpåsar att välja bland och du kan därmed hitta en tygpåse som passar dig och dina behov.
Det finns till exempel de med och utan tryck. Dessutom kommer de i olika storlekar så du kan välja påse efter behov. Förutom att de kommer i olika storlekar kan du också välja mellan olika färger. Tygpåsar är smidiga att ha med i cykelkorgen och de är också lätta och smidiga att vika ihop när de inte används. Därför är tygpåsar ett bra alternativ för dig som ska cykla med mindre packning. Till exempel så får du plats med ett par böcker eller badkläder och fika om du ska cykla till stranden.

Om författaren

kalle administrator