Hitta kontoret på cykelavstånd i Stockholm

Avkalle

Hitta kontoret på cykelavstånd i Stockholm

Det är hälsosammare att ta cykeln till jobbet än att åka bil eller kollektivtrafik. Som företagare i Stockholm finns det många kontor att välja mellan. Hitta ett kontorshotell på lagom cykelavstånd, så får du både en intressant arbetsplats och daglig motion.

Hitta ditt kontor

Som cyklist bryr du dig om hälsan. Eller så vill du börja träna och må bättre. Förutom daglig motion, så mår vi bra av sociala kontakter. Den stora fördelen med ett kontorshotell är att du kan hyra kontor i Stockholm utan att det kostar dig för mycket. Du kan även hitta ett kontor i ditt närområde. Du slipper pendla, samtidigt tar du dig hemifrån, rör på dig och jobbar mer effektivt. På Workaround hittar du nästan 600 olika kontor att välja mellan bara i Stockholm. Från Haninge i söder till Sigtuna i norr. Mest kontor hittar du i city. Gå in på Workaround och hitta ditt kontor i Stockholm på lagom cykelavstånd för en bra vardag.

Fördelar med kontorshotell

Ett kontorshotell vänder sig både till egenföretagare och företag med anställda. Det som är den stora fördelen med kontorshotell är att du arbetar i en modern byggnad utan att behöva bry dig om de praktiska göromålen. Som egenföretagare kan det också vara svårt att få tag på ett attraktivt kontor på egen hand. Antingen är det för dyrt eller så finns ingenting ledigt. När du skaffar kontor i Stocholm med Workaround kan du bokstavligen hyra stol eller eget kontor i city utan att det kostar dig skjortan. Du sitter inte heller fast med ett hyresavtal ifall det skulle hända något med företaget, som när du hyr eller äger ett eget kontor. För många företagare är dock miljön, möjligheten att nätverka, träffa människor och kunna arbeta effektivt det absolut viktigaste. Du tar cykeln till jobbet. När du är färdig för dagen cyklar du hem. Jobbet är primärt på kontoret, inte vid skrivbordet hemma. Det är så mycket lättare att skilja mellan arbete och fritid.

Cykla till jobbet

Att cykla till jobbet är ett smart sätt att hålla sig i form. Du får upp pulsen, samtidigt som du inte behöver bli för svettig. Forskning visar att människor som cyklar är hälsosammare än genomsnittet av befolkningen. Om du inte kommit igång med att cykla till jobbet är det smart att köpa en cykel som du verkligen gillar. Gå runt i olika cykelaffärer och prova cyklarna. Du kan köpa mycket online, men just cyklar bör man testa innan, särskilt som en bra cykel är ett litet större inköp. Tänk på vikt, känsla, antal växlar och om du vill kunna ha cykelkorg eller packhållare. Glöm inte att också skaffa cykelhjälm och ett rejält lås.

Elcykel

Många cyklister tycker att elcykel är lite fusk, men det ska du inte bry dig om. Om du inte brukar cykla så mycket så är det bättre att köpa en elcykel och verkligen komma igång, än att inte cykla alls. Du får motion, frisk luft och förbränner även kalorier på en elcykel.

Om författaren

kalle administrator