Tips när du öppnar cykelbutik

Avkalle

Tips när du öppnar cykelbutik

Har du planer på att starta eget inom cykelbranschen och öppna butik med verkstad? Det kräver en del förberedelse för att projektet ska flyta på från starten. Du behöver hitta rätt lokal, anpassa den samt hitta leverantörer och personal.

Här får du några tips på vägen mot ett lyckat projekt och en lönsam cykelbutik. Häng med!

Anpassning av rätt lokal

Oavsett om du planerar att enbart sälja cyklar eller erbjuda både försäljning och verkstad är lokalen A och O. Du behöver hitta en butikslokal som är anpassad för just cyklar. När den biten är på plats ska du också förbereda lokalen och här är tipset att använda https://qleano.se/ som är proffs på flyttstädning. Det innebär att du kan anlita städtjänsten direkt på https://qleano.se/ och få hjälp med att städa och ställa i ordning lokalen. När du begär offert på https://qleano.se/ kan du räkna med snabb återkoppling. Både när det gäller konkreta prisuppgifter och inbokning av jobbet.

Utbud och service

Har du tidigare arbetat inom cykelbranschen kanske du redan har goda leverantörskontakter. Annars behöver du i tidigt skede ta dig an den biten för att kunna erbjuda rätt produkter till dina kunder. I samma veva är det viktigt att tänka över serviceupplägget, vilket innebär att du ska hitta rätt personal. Idag finns det smidiga bemanningsföretag som kan hjälpa dig att snabbt hitta kompetenta medarbetare.

Om författaren

kalle administrator